Sve još otvoreno!

Saudijci stigli u Milano da dovrše transfer! Sve ovisi o Brozovićevoj odluci

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
26.06.2023.
u 08:42

Talijanski novinar Fabrizio Biasin napisao je Marcelu Brozoviću oproštajnu poruku, a Hrvat mu je odgovorio kako nije ni s kim razgovarao. Sudeći prema tome, sve opcije su još uvijek otvorene, a Katalonci potvrđuju da se Barcelona još itekako ozbiljno bori za dovođenje hrvatskog veznjaka, što znači da ništa nije još zaključeno sa Saudijcima.

Još uvijek traje neizvjesnost u vezi s transferom Marcela Brozovića iz Intera. Dok talijanski mediji tvrde da je milanski klub već prodao hrvatskog veznjaka saudijskom Al Nassru, Fabrizio Romano govori da su predstavnici saudijskog kluba stigli u Milano kako bi zaključili transfer za 23 do 24 milijuna eura odštete, ali navodi i kako sada sve ovisi o igračevoj odluci.

Katalonski mediji i dalje  tvrde kako se Barcelona i dalje bori za pojačanje u veznom redu. "Barcelona vjeruje da još ništa nije gotovo. Svjesni su da je ponedjeljak ključan i i uvjereni da još uvijek mogu dovesti Brozovića", piše Mundo Deportivo.

GALERIJA Navijači dočekali vatrene u zagrebačkoj zračnoj luci

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/7

Barcelonin je glavni adut prestiž i razina natjecanja. Kako piše katalonski list:  "Barcelonin plan je uvjeriti igrača kako mu je u ovoj fazi karijere bitnija sportska motivacija od novca. Jasno je da se Barcelona financijski ne može boriti sa Saudijcima, ali Brozović ima samo 30 godina i vjerojatno želi još igrati na najvišem nivou."

VEZANI ČLANCI:

Pišu i kako Brozovićevi agenti preferiraju ponudu Saudijaca i veću zaradu. Riječ je navodno o 20 milijuna eura po sezoni tijekom tri sezone, dok Barcelona navodno nudi osam milijuna eura, što je za četiri milijuna manje nego što je do sada imao u Interu.

S druge strane, sam Hrvat kazao je kako ni s kim nije razgovarao. Od svog veznjaka opraštali su se brojni navijači Intera, između ostalih i talijanski novinar Fabrizio Biasin. Poslao mu je poruku na Instagramu i kazao kako će mu nedostajati, na što je Brozović odgovorio: "Što je ovo? Svi se opraštaju, a ja ni s kim nisam razgovarao. Ludost." 

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Komentara 1

IV
Ivan79
09:10 26.06.2023.

Kako sad ovisi o Brozovoj odluci kad Večernji danima piše da je taj posao gotov. Pa valjda vi znate bolje od Brozovića gdje on ide!? 🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije