Europska liga

Brugge u 16 minuta od 0:3 do 4:3 u Mariboru

Udinese
30.11.2011.
u 21:18

Maribor i Club Brugge u 5. su kolu Europske lige odigrali jedan od najčudnijih utakmica godine.

Slovenci su do 74. minute vodili sa nedostižnih 3:0 i činilo se da Bruggeu nema spasa, a onda je uslijedio neobjašnjiv preokret koji je Belgijancima za 16 minuta donio četiri gola i veliku nadu da mogu do prezimljavanja u Europi.

Ukrajinski Metalist je sa 4:1 protiv Austrije iz Beča osigurao plasman u drugi krug.

AZ Alkmaar u gostima kod Malmöa odigrao je samo 0:0, a Šveđanima je to bio prvi bod u Europskoj ligi.

Atletico Madrid je golom Turčina Arde Turana u Glasgowu svladao Celtik i prošao u drugi krug, dok su Rennes i Udinese odigrali bez golova u Francuskoj.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
21:38 30.11.2011.

Bilo bi dobro kad bi nam se sad javil EU Janez i stručno pojasnil kak su to oni svojim EU kameratima zapravo pustili u ime EU vrijednosti koje mi hudi Balkanci ne kužimo >;-))

Avatar babas
babas
21:42 30.11.2011.

A zašto ti misliš da je EUJanez Slovenac? On slovenski ni ne zna,a navijao je za Belgijance!

OB
-obrisani-
22:15 30.11.2011.

Eh ,i to treba znati... Vodis i u 16 minuta dobijes po tintari,malo je takvih,ali slov. su ti klasa...Za batine na travnjaku. >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije