Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Bruno Petković odlazi iz Dinama? Talijani pišu: Želi ga bivši klub u pohodu na Ligu prvaka

Leipzig: Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel uoči nadolazeće utakmice s Italijom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
28.06.2024.
u 19:46

"Bruno Petković namjerava napustiti Dinamo Zagreb. Hrvatskom napadaču istječe ugovor za jednu sezonu i volio bi se vratiti u Serie A nakon šest godina", tvrdi TuttoMercatoWeb

Vrlo je nezahvalno prognozirati nogometnu budućnost Brune Petkovića. Prvi napadač Dinama i važna uzdanica hrvatske nogometne reprezentacije ovoga se ljeta ponovno nalazi na prekretnici karijere. Poznato je, ugovor ga s Dinamom veže još godinu dana, ali do 15. srpnja bilo koji klub koji ga želi dovesti, a da pritom uplati 2.5 milijuna eura na račun Dinama, slobodan je s njime ući u pregovore.

Priču o klauzuli već vjerojatno znate. Klubovima koji ga žele dovesti do 15. lipnja nudila se mogućnost da ga dobiju za dva milijuna eura, a onda je počeo teći rok od dodatnih mjesec dana u kojima ga se može dobiti za tek pola milijuna eura više. Iako u Dinamo nije stigla još niti jedna ponuda koja bi okinula "trigger" za otkup Petkovićeva ugovora, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Leipzig: Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel uoči nadolazeće utakmice s Italijom
1/17

Naime, talijanski portal TuttoMercatoWeb navodi da je za Petkovića iznimno zainteresirana Bologna. Klub je to koji je prošle sezone ostvario senzacionalan doseg i kroz prvenstvo Italije se plasirao u Ligu prvaka. Petković je u Bologni već igrao kroz 2017. i 2018. godinu, netom prije no što je stigao u Dinamo.

"Bruno Petković namjerava napustiti Dinamo Zagreb. Hrvatskom napadaču istječe ugovor za jednu sezonu i volio bi se vratiti u Serie A nakon šest godina. Como i Bologna poslali su upite u zadnjih nekoliko tjedana, ali za sada još uvijek nema konkretne ponude", pišu Talijani.

Naš je 29-godišnji napadač u Bologni upisao 21 nastup, ali nije zabio pogodak. Dođe li natrag u taj klub, to bi se moglo promijeniti.

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
21:59 28.06.2024.

...haaa, Bruno je inteligentan čovjek, zašto bi išao u slabiji klub, u Dinamu i Zagrebu ima sve, i može dobiti sve, a tu je i obitelj, kako osobna, tako i dinamova obitelj... dakle idemo dalje samo jako...

PA
Pametanumoruludih
20:58 28.06.2024.

Nece on iz Dinama. Nitko ga nece...

NO
novabit
20:35 28.06.2024.

To bi hajdukovi novinari voljeli. Uzalud vam trud svirači... Bruno ako ode onda ide za vise od 10 milja u klub petice koji je među prvih pet u prvenstvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije