Jürgen Kohler:

'Buffon mnogo griješi, on je Borussijina prilika'

Gianluigi Buffon
Reuters (Ilustracija)
17.03.2015.
u 16:57

On je bio vrhunski vratar, ali nije više na nekadašnjoj razini, tvrdi Kohler.

Na ruku Borussiji Dortmund uoči uzvrata osmine finala Lige prvaka s Juventusom ide činjenica da se Andrea Pirlo ipak nije uspio oporaviti od ozljede koju je dobio u tom prvom susretu, a Juve s njim i bez njega nije isti, iako je i bez njega uspio u prvom susretu zabiti pobjednički gol (Morata za 2:1).

Zanimljivo, legenda njemačkog nogometa Jürgen Kohler, koji je igrao za Borussiju i Juventus, tvrdi da će Borussia proći. Kao minus torinske momčadi nije naveo Pirla nego – Buffona.

– On je bio vrhunski vratar, ali nije više na nekadašnjoj razini, dosta griješi i Borussijina je šansa. Cijela je obrana Talijana ranjiva – veli Kohler koji drži da će na kraju biti 3:1 za njemačku momčad.

>>Mandžukićevi konflikti od Dinama do Atletica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije