Rukometaši na pripremama

Buntić: Uz malo sreće uzet ćemo i to europsko zlato

Denis Buntić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.01.2014.
u 19:00

Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti, a poslijepodne na taktici

Hrvatska rukometna reprezentacija na završnim je pripremama za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja počinje u Danskoj. Naši reprezentativci su u Umagu, a sutra ih očekuje prijateljski susret s Tunisom.

- Iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti, a poslijepodne na taktici. U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa. Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja. Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu još tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bismo spremni dočekali Europsko prvenstvo, rekao je Slavko Goluža.

Na konferenciji za novinare bio je i rukometaš Denis Buntić.

- Atmosfera u momčadi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako, mislim da rezultat neće izostati. Uz malo sreće mislim da bismo u Danskoj mogli osvojiti to zlato, zaključio je Buntić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije