Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve bilo uobičajeno

Butina u šoku: Turina je uvijek bio nasmijan, pozitivan, pun energije...

\'sport....zagreb... 21.07.2009.  stadion Maksimir - uzvratna nogometna utakmica 2. pretkolo UEFA Liga prvaka, Dinamo - Pjunik / tomislav butina Photo:Marko Lukunic/Vecernji list\'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
02.05.2013.
u 16:41

– Bio je pozitivan i pun energije. Nedavno sam gledao slike u obiteljskom albumu i na svakoj je bio nasmijan. Po tome ću ga pamtiti – kaže Butina.

Tomislava Butinu s pokojnim Ivanom Turinom vezalo je veliko prijateljstvo. Obojica su branili u Dinamu, a nastavili su se družiti i nakon što su im se nogometne karijere razdvojile. Butina je bio u šoku kad je čuo vijesti iz Švedske.

– Bio mi je jedan od najboljih prijatelja. Što da kažem? Obitelj i ja plačemo cijeli dan. Treba nam vremena... Molit ćemo se za njega – rekao je Butina za Expressen.

Kad se posljednji put čuo s njim?

– Pričao sam s njim jučer četiri puta. Razgovarao sam s njim sinoć, a prijatelj me jutros nazvao i pitao jesam li čuo za Ivana. Odgovorio sam da to nije moguće, pa jučer sam razgovarao s njim.

Kako je bio raspoložen?

– Pričao je o ozljedi. Rekao mi je da se odmorio i da je imao više vremena za obitelj. Sve je bilo uobičajeno, često smo razgovarali. Nevjerojatno...

'Pamtit ću ga po osmjehu'

Je li Butina znao da ima srčanu manu?

– Bio mi je prijatelj i puno znam o njemu. Ali sad nema smisla razgovarati o tome. Više nije ni važno.

Po čemu će pamtiti Turinu?

– Po osmjehu, uvijek se smijao. Bio je pozitivan i pun energije. Nedavno sam gledao slike u obiteljskom albumu i na svakoj je bio nasmijan. Po tome ću ga pamtiti.

>> AIK-ov liječnik: Znali smo da Turina ima srčanu manu

>> Posljednji Ivanov intervju: U Stockholmu su me toliko zavoljeli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije