Lokomotiva - Rudeš

Čabraja kaže da je Rudeš nepoznanica zbog debija bivšeg trenera juniora Hajduka

Velika Gorica: Gorica i Lokomotiva sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Marko Prpic/PIXSELL
15.09.2023.
u 16:10

Rudešu je nekoliko igrača otišlo, a doveo je četiri nova, stigao je i novi trener. Momčad je odigrala dosta dobrih utakmica u kojima nije bila nagrađena rezultatom, kaže Čabraja

Nakon vikenda pauze klupskog nogometa zbog reprezentativne stanke, nastavlja se HNL, a osmo kolo otvaraju Lokomotiva i Rudeš (18 sati).

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja ovako je najavio susret:

– Imali smo tjednu stanku, Odigrali smo prijateljsku utakmicu protiv slovenskog prvoligaša Radomlja. Pobijedili smo i tako nastavili pobjednički niz. Mogu reći da nam je dobro došla stanka, malo smo se još uigrali. Vraćaju nam se za utakmicu s Rudešom Mersinaj i Marić, nemamo kartoniranih ni ozlijeđenih igrača, tako da nam se roster raširio – rekao je strateg zagrebačke momčadi pa dodao:

– Rudeš će nam u svakom slučaju biti nepoznanica. Nekoliko im je igrača otišlo, doveli su četiri nova igrača i stigao je novi trener. Hoće li biti ista filozofija igre Rudeša, to ne znamo u ovom trenutku. Rudeš je momčad koja je bez pobjede i ima jedan bod, ali sigurno je odigrala dosta dobrih utakmica u kojima nije bila nagrađena rezultatom. Očekuje nas jedna teška i zahtjevna utakmica – zaključio je.

Čabraja u momčadi ima neke promjene, nema više Sandra Kulenovića, kojeg je Dinamo nakon samo tri odigrane utakmice za Lokose vratio u Maksimir, ali zato može računati na Karla Bartoleca. Bivši hrvatski reprezentativac ojačat će konkurenciju u svlačionici, a zaigrao je i u pripremnoj utakmici.

Lokomotiva je trenutačno osma momčad prvenstvene tablice s jednom pobjedom i osvojenih šest bodova u šest odigranih utakmica. Rudeš je pak posljednji na tablici, novopridošli je prvoligaš i još se muči u HNL-u.

Nakon sedam odigranih utakmica ima tek jedan bod i nijednu pobjedu, sve to utjecalo je na promjene u stručnom stožeru pa je tako Robert Prosinečki prije 10-ak dana dobio otkaz, a klupu Rudeša preuzeo je Toni Golem. Sraz protiv Lokomotive bit će njegov debi na klupi novog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije