TRENER DINAMA

Čačić: Nema razloga za paniku. Nemamo pravo odreći se našeg cilja i ambicija

Velika Gorica: Gorica i Dinamo odigrali 1:1 u utakmici 27. kola SuperSport HNL-a
Marko Prpic/PIXSELL
04.04.2023.
u 21:22

Plavi iz Maksimira sutra gostuju kod Šibenika u sklopu poluzavršnice domaćeg kupa

Zagrebački Dinamo u srijedu od 17.30 sati igra polufinalni ogled hrvatskog kupa protiv Šibenika, a četiri dana kasnije igraju ligašku utakmicu protiv Lokomotive. Bit će to ujedno i vrlo važni dvoboji za trenera Ante Čačića koji će odrediti njegovu sudbinu na klupi hrvatskog prvaka. 

- Što je, tu je, nemamo prvo odricati se našeg cilja i naših ambicija, a to je napad na dvostruku krunu. Slijedi nam utakmica koja vodi do finala Kupa i učinit ćemo sve da tamo budemo. Čeka nas respektabilan domaćin koji nas je, uostalom, nedavno i pobijedio u prvenstvenoj utakmici na svom terenu, a nakon nas je odigrao i dobru utakmicu protiv Osijeka, kao i dobro drugo poluvrijeme protiv Hajduka - rekao je Čačić te otkrio kako je Luka Ivanušec upitan za Šubićevac. 

- Bit će to zaista zahtjevna utakmica, ali naše su ambicije jasne. Igrači su svjesni i svoje odgovornosti, moramo pružiti svoj maksimum i učiniti sve da se domognemo finala. Činjenica je da u gostima nismo bili suviše učinkoviti, ali i u zadnjem dvoboju u Velikoj Gorici, naročito u prvom poluvremenu, mogli smo zatvoriti utakmicu jer smo imali dosta prilika. Na kraju se dogodio fantastičan pogodak Josipa Mitrovića kojim su izjednačili - izjavio je Čačić i zaključio:

- Očekujem da nam krene realizacija i u tom slučaju će i rezultati biti bolji. Nema razloga za paniku, devet kola prije kraja prvenstva imamo sedam bodova ispred najbližeg rivala, Hajduka. Siguran sam da će momčad odgovoriti svim zahtjevima i da ćemo ostati tu gdje jesmo.

Komentara 4

Avatar Brko
Brko
09:54 05.04.2023.

Kako je jednom jedna pametna osoba rekla: "Dok god je Čačić trener, ambicije Dinama su drugo mjesto."

SP
Spezzi
09:19 05.04.2023.

krenula je rasprodaja. biti će i travnjak u pol cijene. proljeće je valjat će za okućnicu...

ZG
zg1985
22:48 04.04.2023.

glupane senilni odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije