IZJAVE NAKON UTAKMICE

Čačić poslije teško izborenog slavlja: Nismo bili uplašeni nego bolji protivnik

Ante Čačić održao konferenciju za medije nakon utakmice sa Shkupijem
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
27.07.2022.
u 00:15

Dinamo će u trećem pretkolu tražiti prolaz do play-offa protiv bugarskog Ludogoretsa, ali će morati bitno popraviti realizaciju u protivničkom šesnaestercu.

Dinamo se plasirao u treće pretkolo Lige prvaka nakon što je u Skoplju slavio protiv Shkupija s 1:0 poslije 2:2 u Zagrebu.

Plavi su se namučili protiv prvaka Sjeverne Makedonije, a svoje je viđenje dao trener Dinama Ante Čačić.

- Lakše se diše. Čestitam igračima, ostvarili smo prvi cilj, igrat ćemo u Europi. Utakmica? Očekivano teška, teške su bile i vremenske prilike. Probali smo kroz dominaciju doći do rezultata, imali smo neke dobre situacije, ali nismo zabili. - rekao je Čačić na pressici u Skoplju, javlja portal 24 sata

- Ne znam zašto mislite da smo bili uplašeni? Da, bilo je nervoze, ali smo u prvom dijelu imali dvije šanse Petkovića, prijetili su Ademi, Špikić..., bilo je i situacija koje nismo dobro razigrali. Domaćin je tražio prekide, ali smo se tu dobro nosili, tu je Petković puno pomogao u fazi obrane. Dinamo u otvaranju sezone mora igrati na mišiće, nismo još u stanju koje priželjkujemo. - smatra Čačić koji se osvrnuo na junaka utakmice Ademija.

'Ademi je naš faktor x'

- Ademi je naš kapetan, prije 10 godina sam bio trener u Dinamu, tu je dobio najviše prostora za igru. Dao je dosta važnih golova za Dinamo, za nas je važan kotačić, drago mi je što se i u Skoplju upisao u strijelce. Da, bio je 'faktor X', njegov učinak je najupečatljiviji, zabio je za ostanak u Europi - rekao je strateg plavih. 

>> Pogledajte i razgovor s Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
00:24 27.07.2022.

Pobjedili smo na Mišiće...iako Mišića nije bilo za vidjeti, kao i nekih drugih...ustvari malo je bilo za vidjeti, i s obzirom da je kamera bila na obližnjem brdu...bitan je prolaz, igru moramo dizati, to se i očekuje...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
08:24 27.07.2022.

Panika tkzv navijaca u stvarnosti neprijatelja Dinama, jer Dinamo ide naprid, pobjeđuje, zarađuje novce. Upute im dolaze iz poljuda i vrha hnsa. Ante je iskusan trener, triba znat tempirano objeđivat s velikim brojem igrača. Svaka mu čast. Mrzitelji Dinama sa svojim nalogodavcima racunajuci i dasovica i junacija su tu da pokusaju na sve nacine razbiti Dinamo, svaki uspjeh pretvoriti u neuspjeh a svojim nalogodavcima iz poljuda svaki neuspjeh pretvoriti u uspjeh. Ali ne ide im baš kako su zamislili, idemo Dinamo idemo Ante

SS
sokac sa drave
09:37 27.07.2022.

Trener kaze da moramo popraviti efikasnost u protivnickom sesnaestercu.Kad ono efikasni Drmic ne igra nisu ga valjda kupili da bude vjecita zamjena Petkovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije