Mi takvog nemamo...

Čačić: Samo je Beckham napravio karijeru na centaršutu

'21.02.2012., Zagreb - Na pomocnom terenu pored stadiona, nogometasi GNK Dinama odradili su kraci trening. Ante Cacic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
06.03.2012.
u 20:03

– Mi Beckhama nemamo, ali radimo na tome da popravimo centaršutove – ističe trener plavih.

Kapetan Igor Bišćan slaže se da Dinamo treba igrati visoko koliko god to donosilo i opasnosti za kontranapade. No, zamjera ono što svi vide - ogroman broj nepreciznih ubačaja.

– Bišćan je u pravu. David Beckham napravio je karijeru na centaršutovima, mi Beckhama nemamo, ali radimo na tome da i to popravimo. A to je jedan od načina da probijemo bunker. To mogu učiniti i igrači kroz sredinu, ili pak udarcima izvana – veli Čačić.

Komentara 2

JO
jolly
08:22 07.03.2012.

Tomečak i Vrsaljko su prije Vaha-Jurčić ere imali savršene centaršuteve. To se sa par treninga može vratiti. Ibanezevi centaršutevi su poznati kao kud koji mili moji. Na sreću, pokoji je znao završiti i u golu.

MI
Mikeš09
16:01 07.03.2012.

Da li se itko više sjeća lakog i jednostavnog nogometa...golman beku - bek krilu u for , krilo u foru centaršut...centarfor lagani naklon i gooool...kratko , jednostavno i slatko a na šta ovo danas liči...tko ima veći posjed lopte...i što je najgore to su i Englezi popušili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije