U ŠIBENIK

Čačić: Želim se na Uskrs probuditi kao prvak

'25.01.2012., Zagreb - Konferencija za novinare povodom nastavka priprema prve momcadi GNK Dinama u Portugalu. Trener GNK Dinama Ante Cacic i igrac Josip Simunic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
06.04.2012.
u 10:18

Dinamo u subotu u Šibeniku može i teoretski potvrditi svoj sedmi naslov prvaka Hrvatske, a to je i cilj Dinamova trenera Ante Čačića.

– Tamo je uvijek za Dinamo bilo "čupavo", cijenim Šibenik koji radi u teškim uvjetima, ali na dišpet i veliku volju želi ovo prvenstvo kompletirati. Želio bih se u nedjelju, na Uskrs, probuditi kao prvak države – rekao je Ante Čačić.

O samom incidentu, u kojem su navijači napali Ibaneza i Pokrivača, nije znao mnogo.

– Igrači mi nisu ništa rekli, rekao mi je kondicijski trener Miljenko Rak. Dečki su normalno odradili trening. Sigurno, sve je to nelagodno, potvrđuje i to i da nije riječ o navijačima, nego o grupici neodgovornih ljudi koji se ponašaju onako kako to u civiliziranom svijetu ne postoji i za svaku je osudu. Ne, ja nisam nikad imao incidente s navijačima – kazao je Čačić i više nije želio govoriti o temi dizača utega i njihove navodne tužbe.

Dinamovci će imati dva slobodna dana, neće trenirati na Uskrs i uskrsni ponedjeljak, ali će zato dvostruku "šihtu" odraditi u utorak, ujutro će trenirati, a poslijepodne (16.30) u Slatini odigrati prijateljsku utakmicu s istoimenim trećeligaškim klubom.

Komentara 17

VO
vonstauffenberg
10:58 06.04.2012.

Koji je to problem aime

BS
bstrabi2
11:06 06.04.2012.

Ibanjez i ovaj s nim je dobio batina.Od Jovanovići skojevaca.SKoj opet vlada.Sretan Uskrs svim Hrvatima i Hrvaticama,a najviše Dinamu.Jer su nihovi navijači isto prošli križni put...

Avatar flame
flame
14:50 06.04.2012.

I onda će smisao života biti ispunjen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije