OPASNOST OD ŽUTIH KARTONA

Čak 15 igrača Dinama i Hajduka moglo bi propustiti derbi na Maksimiru

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Milan Sabic/PIXSELL
10.05.2022.
u 15:25

Zanimljivo da je čak 15 igrača Dinama i Hajduka u opasnosti da zbog žutih kartona ne igraju u derbiju u zadnjem kolu.

Utakmica odluke u HNL-u u ovom trenutku je susret Šibenika i Dinama ovog vikenda na Šubićevcu. Pobjedom Dinama plavi osvajaju naslov prvaka, a bilo kojim drugim ishodom se otvara utrka sve do zadnjeg kola i nevjerojatnog raspleta u posljednjem kolu Prve HNL.

U tom slučaju bi Dinamo i Hajduk u posljednjem kolu igrali izravni dvoboj za prvaka Hrvatske, što bi bila najnapetija završnica u posljednjih nekoliko desetljeća.

A zanimljivo da je čak 15 igrača Dinama i Hajduka u opasnosti da zbog žutih kartona ne igraju u derbiju u zadnjem kolu.

Kod Dinama su to: Arijan Ademi, Bartol Franjić, Amer Gojak, Luka Ivanušec, Deni Jurić, Dominik Livaković, Luka Menalo, Daniel Štefulj i Josip Šutalo.

U Hajduku treći žuti karton prijeti Filipu Krovinoviću, Josipu Elezu, Lukasu Grgiću, Lovri Kaliniću, Emiru Sahitiju i Stefanu Simiću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije