trabzonspor

Čale i Gabrić dobili trenera

Drago Gabrić
Marko Lukunić
01.12.2009.
u 20:24

Şenol Güneş (57), izbornik Turske s kojom je 2002. osvojio broncu na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji, potpisao je ugovor s turskim nogometnim prvoligašem Trabzonsporom, na čijoj bi klupi prema dogovoru trebao ostati do 2013. godine.

- Trabzonspor prolazi kroz nesretno razdoblje, no bilo bi krivo u pitanje dovoditi njegovu vrijednost. Moramo podržati klub u cilju da postane svjetski brend. To ćemo činiti postepeno, a cilj je oformiti klub koji može razvijati talente i istovremeno se boriti s konkurencijom - kazao je trener koji je veći dio vratarske karijere proveo upravo u tom klubu (1975.-1987.) za koji je nastupio 453 puta.

U Trabzonosporu je i započeo trenersku karijeru u sezoni 1988./89., a isti je klub vodio još u dva navrata 1993.-1997. i 2005./06..

Turski prvoligaš, za koji nastupaju hrvatski nogometaši Hrvoje Čale i Drago Gabrić, otpustio je trenera Huga Broosa (57) prije desetak dana te je od tada u potrazi za kvalitetnim rješenjem.

Nakon 14 odigranih kola Trabzonospor zauzima osmo mjesto ljestvice sa 21 osvojenim bodom, odnosno deset manje od vodećeg Fenerbahçea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije