ODUSTAO OD REPKE

Cassano ugovorio vjenčanje u vrijeme SP-a

Antonio Cassano
Reuters
21.11.2009.
u 09:35

Čini se da je Antonio Cassano izgubio svaku nadu da će se naći u sastavu talijanske reprezentacije koja će braniti naslov na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici iduće godine.

Napadač Sampdorije je, naime, odredio datum vlastita vjenčanja koji i više nego jasno govori da nema iluzija da će ljeto provesti na jugu Afrike.

Cassano bi bračni ugovor s djevojkom Carolinom trebao potpisati u subotu, 19. lipnja, kada će u tijeku biti drugi tjedan SP-a. Svadbena ceremonija održat će se u Portofinu.

Talijanski izbornik Marcello Lippi već je duže vrijeme na udaru kritika zbog stalnog zaobilaženja Cassana koji se, nakon duže krize, u Sampdoriji preporodio. Brojni bivši i sadašnji igrači i nogometni stručnjaci ističu kako za 27-godišnjeg napadača mora biti mjesta među “azzurrima”, a to su prihvatili i navijači koji su Lippija dočekali zvižducima na posljednje dvije prijateljske utakmice.

Lippi ne taji da su ga zvižduci povrijedili, a u njegovu je obranu stao i kapetan Fabio Cannavaro, ustvrdivši kako su navijački postupci nekorektni prema igračima koji su članovi reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije