Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seniori u Kragujevcu

Cedevitini juniori razbili Partizan usred Beograda

Lovro Mazalin
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
22.02.2014.
u 08:45

- Nakon visokog poraza igrači nisu u šoku, a na jedan način nam je to i dobro došlo jer nas je bilo previše po medijima nakon pobjede nad Partizanom

Hrvatski ABA ligaši ovog vikenda imaju neugodne provjere. Cedevita u Kragujevcu brani 2. mjesto, Cibona će se protiv Krke pokušati oporaviti od debakla u Smederevu, a Zadar u Skoplju traži bodove spasa.

Dvoboj sa susjedom iz Novog Mesta za Cibonu će biti svojevrsna pozornica istine jer Krka igra sve bolje i dobila je tri od posljednje četiri utakmice. Odgovor na pitanje da li je katastrofa protiv Mega Vizure bio samo slab dan ili naznaka da je renesansno Cibonino razdoblje upravo isteklo.

- Nakon visokog poraza igrači nisu u šoku, a na jedan način nam je to i dobro došlo jer nas je bilo previše po medijima nakon pobjede nad Partizanom. Treninzi su bili izuzetno kvalitetni pa vjerujem u naš pravilan odnos prema suparniku koji je dolaskom Bećirevića dobio puno na kreativnosti - kazao je trener Rimac.

Gostovanje Cedevite kod Radničkog također će biti trenutak istine jer momčad tog kalibra mora proći gostovanje kod kluba koji ima sedam pobjeda manje, a i pobjedom bi osigurao nastup na Final Fouru.

Jučer i danas Cedevitini čelnici prometovali su na relaciji između Kragujevca i Beograda, gdje se igra turnir juniorske Eurolige. U prvom nastupu Cedevitin je podmladak nadigrao Partizanove juniore (69:52) uz dobre predstave Mazalina (17 koševa), Vučića (13 koševa) i Žižića (8 koševa, 4 blokade).

>> Iako je dobar bek, Smith ipak nije igrač odluke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije