Talijanski mediji:

Čelnici Intera pristali prodati Matea Kovačića Liverpoolu

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
13.05.2015.
u 18:40

I to za iznos od 18 do 20 milijuna eura kako bi povećali budžet za pojačanja, a prvi na listi želja trenera Roberta Mancinija je Yaya Toure

Britanski mediji jučer su pisali kako Liverpool razmišlja o dovođenju Matea Kovačića iz Intera te da su redsi već kontaktirali milanski klub kojem su spremni platiti 20 milijuna eura.

Kovačić bi stigao kao zamjena za klupsku legendu Stevena Gerrarda koji na ljeto odlazi u američki MLS.

Danas su tu priču potvrdili i talijanski mediji, a Gazzetta dello Sport objavila je kako su čelnici milanskog kluba pristali prodati hrvatskog reprezentativca. I to za iznos od 18 do 20 milijuna eura kako bi povećali budžet za pojačanja, a prvi na listi želja trenera Roberta Mancinija je Yaya Toure iz Manchester Cityja.

Nedavno se spominjalo kako i Barcelona želi hrvatskog veznjaka Kovačića.

>>Liverpool želi Kovačića kao zamjenu za Gerrarda

Komentara 5

DI
dinamojavolim1
18:44 13.05.2015.

nadam se da je ovo istina

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:55 13.05.2015.

Samo hrabro, muska je to liga i jos jedan korak naprijed.

MU
muh
19:27 13.05.2015.

Pa pisali ste da ga oče Barcelona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije