Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA UTRKA

Spektakl u Adelbodenu! Sva četvorica Hrvata u drugom laufu

Zagreb: Nakon 19 vozača otkazana slalomska utrka na Sljemenu
Slavko Midzor/PIXSELL
09.01.2022.
u 11:25

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić ima startni broj 13., Matej Vidović startat će 26., Istok Rodeš 32., a Samuel Kolega 40.

Na rasporedu muškog skijanja je slalom u Adelbodenu, a prva vožnja je već u tijeu od 10.30. Upravo tada kreću nastupi i  četiri hrvatska skijaša. Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić ima startni broj 13., Matej Vidović startat će 26., Istok Rodeš 32., a Samuel Kolega 40. 

Prvi iz startne kućice krenuo je Norvežanin Sebastian Foss-Solevaag, ali utrku nije završio. Staza je jako zahtjevna i dinamična, morat će skijaši biti potpuno koncentrirani kako bi stigli do cilja.

Na vrhu su za sada dva Austrijanca, Gstrein Fabio s 54.06 sekunde, a njegov sunarodnjak Feller Manuel odmah uz njega s istim prolaznim vremenom.

Sva četiri predstavnika Hrvatske vozit će drugi lauf! Istok Rodeš je sjajno odvozio prvi lauf i završio 16. sa samo 64 stotinke zaostatka. Zubčić je trenutno 19., Kolega je jedno mjesto iza, a Matej Vidović 24. 

 

Komentara 2

PE
PetiElement
13:17 09.01.2022.

Super..!! 👏👏Bravo dečki! Naravno da to nije tak važna priča kao ona o "teniseru" (pa nije na naslovnici), ali ima nas koji znamo cijeniti vaš uspjeh!! 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije