HAJDUK Ibričić, Bartolović, Pandža i Rubil kažnjeni novčano

Četvorica prokockala po pet tisuća eura

13.11.2008.
u 20:08

U Hajduku se posljednjih dana ispisuju stranice nove verzije romana “Zločin i kazna”. Tri su “zločina”, Buljatovo udaranje varteksovca Smrekara, partija karata četvorice Hajdukovih igrača uoči utakmice s Konavljaninom, te napad na klupskoga glasnogovornika Davora Pavića. Tek se zna jedna kazna.

Svi kartaši izgubili
Ibričić, Pandža, Bartolović i Rubil zatečeni su u kartanju kada su već morali biti u svojim sobama na spavanju, a svaki od njih kažnjen je sa po pet tisuća eura. Eto partije u kojoj su izgubili svi. Navodno, kazne neće platiti izravno iz džepa, riješit će se to na drugi način. Neće im biti isplaćene odgovarajuće premije i druge nagrade u visini iznosa kazne.

A prvi su posljedice napada na glasnogovornika Pavića osjetili novinari. Uđosmo tako jučer na Poljud radi konferencije za novinare, kad nas zaustavi portir.

– Kamo ćete vi?

Ostali smo zbunjeni, prije nije bilo takvih ograničenja. Jučer smo morali pričekati da po nas dođe Mario Kekez i otprati nas do plavog salona na prvom katu.

– U sljedećih nekoliko dana objasnit će vam sve o novom načinu ulaska u klub i svemu ostalom. Morat ćete ubuduće više surađivati s gospodinom Kekezom – kratko nam je rečeno.

A onaj isti čovjek koji je napao Pavića navodno je prije dva dana opet viđen kako neometan hoda klupskim hodnicima. Zanimljiva praksa!

A zbog toga što je šakom u glavu udario Smrekara na utakmici Hajduk - Varteks u Varaždinu, trebao bi biti kažnjen i Jurica Buljat. Trebao, a nije, disciplinski sudac Vlajčević odgodio je odluku za još tjedan dana.

Buljat još čeka kaznu
Pojavila su se, dakle, jučer obojica sudionika incidenta pred Vlajčevićem i izjasnila se da se ne smatraju krivima. A odluke o kazni još nema.

– Odlučio sam odgoditi konačnu odluku dok ne riješim neka pravna pitanja, tako da ću moguće kazne izreći najvjerojatnije za tjedan dana – kazao je Vlajčević.

Iako snimka jasno pokazuje da Buljat udara Smrekara, treba utvrditi može li se samo na osnovi tog dokaza izreći i kaznu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije