LEGENDA BLUESA TVRDI

Chelsea će i banku ''orobiti'' za Modrića

modrić redknapp
Reuters/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.11.2011.
u 12:45

O Lukinom transferu ovisi i Redknappova sudbina jer, ako ode u Chelsea, menadžer Spursa prelazi na klupu engleske reprezentacije.

Prelazak Luke Modrića u Chelsea ponovno je aktualiziran mjesec dana prije početka zimskog prijelaznog roka. Nakon što ga tijekom ljetne trakavice s Tottenhamom nije uspio dovesti, Roman Abramovič sada je dao blagoslov treneru Villasu-Boasu da u siječnju krene u lov na hrvatskog veznjaka.

- Modrić je vrlo nadaren nogometaš, a Chelsea treba novu pokretačku snagu koju upravo on može dati - rekao je za Daily Star Ron ''Chopper'' Harris, legendarni igrač bluesa i dodao:

- Pitanje je mogu li ga Spursi zadržati. Znaju da će Chelsea ''orobiti'' banku ne bi li ga dobili, a i uduplati njegove prihode.

Podsjetimo, Tottenham je ljetos odbio 40 milijuna funti, a prije nekoliko dana na White Hart Laneu hrvatskom su reprezentativcu ponudili novi ugovor sa 80 tisuća funti tjedne plaće na kojeg nije pristao.

A  o Modrićevoj odluci ovisi i sudbina trenera Harryja Redknappa koji će, ukoliko izgubi najdražeg igrača, vjerojatno napustiti londonski klub te preuzeti mjesto Fabija Capella na klupi engleske reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mohito
mohito
14:07 27.11.2011.

modric ce profitirat, kak got da ovo prepucavanje zavrsi - sve mu to dize cijenu do neba...

DU
Deleted user
14:43 27.11.2011.

cuo sam da ce i bilica zvati za managera

KA
kajinx
13:29 27.11.2011.

Pametni ljudi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije