Graham Potter

Chelsea ima novog trenera, čovjeka koji nikad nije vodio tako velik klub

FILE PHOTO: Premier League - Fulham v Brighton & Hove Albion
HANNAH MCKAY/REUTERS
08.09.2022.
u 17:38

47-godišnji Potter je u karijeri osim bivšeg kluba Brightona vodio Ostersund te Swansea City, ovo će mu biti najveći posao u karijeri.

Veliki potres dogodio se u redovima Chelseaja nakon poraza od Dinama, ekspresno je smijenjen Thomas Tuchel. No, danas je londonski klub objavio ime novoga trenera - to je dojučerašnji trener Brightona Graham Potter.

"Chelsea sa zadovoljstvom želi dobrodošlicu Grahamu Potteru kao našem novom glavnom treneru, koji nam se pridružuje na petogodišnjem ugovoru kako bi klubu donio svoj progresivni nogomet i inovativno vođenje", poručili su plavi dok je novi trener izjavio:

- Nevjerojatno sam ponosan i uzbuđen što predstavljam Chelsea, ovaj fantastičan nogometni klub. Jako sam uzbuđen zbog suradnje s Chelseajevom novom vlasničkom grupom i radujem se susretu i radu s uzbudljivom grupom igrača i razvoju momčadi i kulture na koje naši nevjerojatni navijači mogu biti ponosni.

47-godišnji Potter je u karijeri osim bivšeg kluba Brightona vodio Ostersund te Swansea City, ovo će mu biti najveći posao u karijeri. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije