Nova momčad

Cico Kranjčar ima novi posao, zadatak mu je otići na OI

Cico Kranjčar
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
30.04.2018.
u 10:49

Cici je ovo 19. momčad koju će voditi u karijeri, a valja uzeti u obzir da je Dinamo, Segestu i Sepahan vodio u više navrata.

Cico Kranjčar ima novi posao - vraća se u Iran. Dinamova legenda preuzet će iransku U-23 reprezentaciju, a zadatak mu je odvesti ih na Olimpijske igre na kojima nisu sudjelovali od 1976. godine.

Kranjčar je poznat u Iranu, imao je uspješne epizode na klupama Persepolisa i Sepahana, zbog čega su ga sad angažirali. U toj je utrci, pišu iranski mediji, pobijedio bivše kapetane Irana Javada Nekounama i Alija Karimija, Fooladova trenera Sirousa Pourmousavaija i bivšeg pomoćnika A vrste Omida Namazija.

Cici je ovo 19. momčad koju će voditi u karijeri, a valja uzeti u obzir da je Dinamo, Segestu i Sepahan vodio u više navrata.

Ključne riječi

Komentara 3

IB
ibiza
17:20 30.04.2018.

vidite da sam jedini koji komentira ,vijerovatno nikoga ne zanima dije je Cico i sta radi ,kao ni mene drugi puta nesto interesantnije

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:33 01.05.2018.

Kako će bez gemišteka tamo ?

IB
ibiza
17:20 30.04.2018.

halllo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije