Zbog poraza od Crne Gore

Cico srušio i velškog izbornika Toshacka

Cico Kranjčar
Screenshot Fscg.co.me
10.09.2010.
u 08:05

Zlatko Kranjčar smijenio je još jednoga izbornika. Nakon Bugarina Stoilova, odstupio je i velški šef John Toshack, a razlog je upravo poraz od Crne Gore u Podgorici.

– Za mene i za velšku reprezentaciju najbolje je da odem – kazao je Toshack, koji je selekciju vodio od 2004. godine.

Kao najveći kandidat za njegova nasljednika spominje se Ryan Giggs, koji bi, poput nekad Hughesa, bio istodobno igrač i izbornik. Hughes je tada igrao za Blackburn.

Ključne riječi

Komentara 2

EU
eugen
09:04 10.09.2010.

Viva vero Montenegro,i naravno sjajni Kranjcar!

JM
ja-ma
09:49 10.09.2010.

Prošle su silne godine od 2.svjetskog rata i bombardiranja Londona.Pitam se ima li ijedan trener u Engleskoj koji bi dan danas pristao trenirati reprezentaciju Njemačke?Pametnom dosta.Cico nemoj nikome reći da si Hrvat.Sigurno pucaš od ponosa dok svira himna onih koji su granatirali Dubrovnik?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije