Napokon proigrao

Čilić pobijedio Kamkea i izborio četvrtfinale Hamburga

cilic
AFP
21.07.2011.
u 14:52

Marin Čilić izborio je četvrtfinale ATP turnira 500 u Hamburgu. Naš je tenisač pobijedio Nijemca Tobiasa Kamkea sa 3:6, 6:3, 6:2. U četvrtfinalu igra protiv Rusa Mihaila Južnija

Najbolji hrvatski tenisač izgubio je prvi set, a onda je u nastavku napokon proigrao. Nijemac je u drugom setu vodio sa 3:2, Čilić se dobro namučio na svom servisu, ali je uspio osvojiti gem. To kao da je prelomilo susret, što je naš tenisač dobro iskoristio i brzo završio susret u svoju korist.

Čilića u četvrtfinalu, koji je na rasporedu u petak, igra protiv Rusa Mihaila Južnija, koji je bio bolji od Nijemca Juliana Reistera 6:3, 6:3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije