TALIJAN SUDI BIH - PORTUGAL

Ćiro je na HTV-u Rosettija nazvao papkom

'Spain\'s goalkeeper Iker Casillas (R) smiles next to match referee Roberto Rosetti of Italy during their Euro 2008 final soccer match against Germany at Ernst Happel Stadium in Vienna, June 29, 2008.
'DOMINIC EBENBICHLER'
17.11.2009.
u 08:10

Miroslav Blažević je 2006. godine, kao sukomentator HTV-a sa SP-a, talijanskog suca Roberta Rosettija, koji mu sad sudi protiv Portugala, nazvao – papkom!

– Da nije Talijan, nikada ne bi došao na SP! Taj nema pojma! – grmio je Ćiro komentirajući utakmicu Argentina – Srbija.

Poslije se Ivan Blažičko ispričavao gledateljima zbog tih neprimjerenih opaski, a Ćiri je po prstima dao i Mateo Beusan.

– Rosetti će sigurno saznati za Ćirine riječi, a nikad ne znate kad će mu taj sudac naletjeti – upozorio je prorok Beusan.

Ključne riječi

Komentara 5

TO
tomislavcity88
13:11 18.11.2009.

hrvati su uz svoju Bosnu i Hercegovinu! iako se to mnogim muslimanima ne sviđa ja za svoju BiH navijam, nije bitno igrali za nju 56muslimana ili isto toliko srba ili hrvata bitan je pojam koji meni znači Bosna i Hercegovina tj hrvatska zemlja od pamtivjeka!

OB
-obrisani-
09:33 17.11.2009.

hehehehe,i naletio je

LY
Lynx
09:45 17.11.2009.

Bošnjaci, želim Vam od srca odlazak na SP, no mislim da je ovo smeće od suca UEFA-in plačenik. Nikad mu neću zaboraviti perfidno suđenje protiv Turaka na EP i nedopuštanje izmjene u zadnjoj minuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije