Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro: Luka znači koliko Boban i Žuti zajedno

'15.11.2011., Maksimir, Zagreb - Druga utakmica dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, Hrvatska - Turska. Luka Modric, Ivica Olic, Ivan Kelava.  Photo: Goran
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/20
30.05.2012.
u 20:05

S Jelavićem, Mandžukićem i Olićem Bilić ne mora žaliti što nema napadača poput Šukera

Veličajući svoju svjetsku broncu iz 1998. godine, trener svih trenera Miroslav Blažević ne dopušta da se kaže kako je njegova slavna generacija bila jača od sadašnje Bilićeve garniture.

U usporedbi generacija. Šefe, Bilić nema Šukera, nije li to ipak prevaga za brončane?

- Ma nemojte, a zar Bilić nema moderne špice Jelavića, Mandžukića i Olića!? Nema Šukera? Pa Šukera nije imao nitko na svijetu, a pogledajte ovu sadašnju napadačku raskoš...

Slaven nema ni Bobana i Prosinečkog?

- Pa zar Modrića ne traže najveći svjetski klubovi!? Iako, teško je tako uspoređivati igrače, onda se igralo drukčije, danas se igra brže, žustrije, prodornije... - dodao je Ćiro Blažević.

Cijeli intervju s Ćirom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 22

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:23 30.05.2012.

Onaj tko nije gledao Prosineckog u zivo, nezna o kome se tu radi. Nevjerojatno je kako Ciro Blazevic vrlo lako, gotovo namjerno, zaboravi Zutog. Robert Prosinecki je bio takva nogometna violina da je daleko najbolji nogometas sa ovih prostora. Nii Boban, ni Suker,....niti bilo tko mu nije bio ravan. On je bio i ostao klasa za sebe. Taj dodir lopte, primanje, dodavanje, dribling, pregled igre, stalozenost,.......itd,....niko drugi nije imao. Boban je bio malo dijete za njega, a Suker je zabijao golove uvjek na neku odbijenu loptu,.....

BR
Brdi69
20:23 30.05.2012.

Neka se Bilić,Ćiro i ostali stručnjaci ostave..lupetanja..i neka se skoncentriraju.,na Irsku!! Uz takozvane igracine i zvijezde..koje imamo..trebali bi..proći grupu?? Ali uz ovakav pristup i neozbiljnost velicanja i usporedjivanja..nećemo napraviti ništa:( imam vijeru i nadu..u ovu repku..pa se nadam da uz malo sreće..možemo se dobro predstaviti..a o prolazu u dalji krug natjecanja..neka nas nagrade.,sve te veličine i igracine..pozdrav i podrška repki na Euro 2012.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:25 30.05.2012.

Ne treba previše dizat tenzije i očekivanja. Dečkima treba potpora, nek odigraju najbolje kaj mogu i možemo se svi skupa nadati iznenađenju. Mene više plaši naš mentalitet po kojem buju nam na kraju Irci najteži protivnik !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije