Ćiro: Za svoj sam rođendan naredio svima da plaču!

Miroslav Ćiro Blažević
Jurica Galoić | Pixsell
09.02.2010.
u 09:03

Nakon propalog angažmana u kineskom klubu Shanghaiju koji vodi Miroslav Blažević, bivši napadač Varteksa Goran Mujanović vratio se u Varaždin.

– Pregovori su zapeli na uvjetima. Ponuđen mi je puno lošiji ugovor od onoga što smo usmeno dogovorili nakon prvog sastanka u Zagrebu. Nije mi se isplatilo ostati. Nastavljam tražiti angažman negdje u Europi – poručio je Mujanović.

Ponovo je aktualan njegov odlazak u Poljsku. Mujanovića u svojim redovima želi vidjeti Legia iz Varšave, dok u Šangaj na provjeru u istoimeni klub odlazi Stjepan Poljak.

Miroslav Blažević nije se želio miješati u Mujanovićeve pregovore.

– Ja sam samo trener. Žao mi je što se nisu dogovorili, ali u tim pregovorima nisam želio sudjelovati. Znate kako se kaže, najbitnije je da momčad ima trenera, a Shanghai ga i te kako ima! – kaže Ćiro, koji danas navršava 75 godina.

– Moj rođendan se ne slavi, nego oplakuje! Zabranio sam bilo kakvo veselje, oko mene će svi plakati!

Ćiro se veseli kratkom odmoru u Zagrebu, pa će u četvrtak, kao pravi vojnik HDZ-a, zauzeti svoje mjesto u klupama zagrebačke Gradske skupštine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije