Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Ćiro žrtva emisije 'U zdrav mozak': "Odite i ti i Mamić u ..."

Ćiro Blažević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 10:30

Trener svih trenera u početku se nije dao navući, nije želio ništa komentirati, ali je poslije izgubio živce pa počeo psovati

Novinar Davor Jurkotić uspio je u svojoj emisiji "U zdrav mozak" isprovocirati Miroslava Ćiru Blaževića. Voditelj zabavne emisije nazvao je Ćiru i tražio ga komentar navodne konferencije za novinare na kojoj ga je Zdravko Mamić navodno izvrijeđao.

Trener svih trenera u početku se nije dao navući, nije želio ništa komentirati, ali je poslije izgubio živce pa počeo psovati. Nakon nekog vremena poklopio je slušalicu, ali Jurkotić nije odustao. Zvao ga je ponovno, ali se predstavio kao novinarka slovenskog Dela. Ćiro je opet izgubio živce.

U videu pogledajte kako je tekao razgovor...

>>Ćiro: Šanse da ova četvorka sruši Mamića ravne su nuli!

Komentara 11

Avatar mohito
mohito
11:45 27.03.2014.

mora se caki dan ispunit kvota - bar 3 clanka protiv mamica i dva protiv dinama dnevno…pa makar i na ovaj nacin...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
10:50 27.03.2014.

Najgore je od toga svega, što Ćiro uopće nije posumljal da bi Mamić to rekao. Takve se stvari vrlo lako mogu očekivati od njega.

VK
vječni krojf
15:46 27.03.2014.

Mamic je opet uzburkao javnost.Radi njega ili bolje receno njegovog imena Ciro je morao psovati.Sada nek se zamisle svi protivnici Mamica,da vide kako se netko moze okriviti.Ova emisija je namjerno isprovocirala Ciru i nikom nista.Ciro se ispraznio na Mamicev racun,samo je razlika u tome da Ciru drze za "trenera svih trenera"a Mamica za najvece zlo naseg nogometa i covjecastva opcenito.Mogu samo reci da je ovo sve bezobrazluk i od TV i od novinara i Cire.Srami te se!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije