Senzacija s Otoka

City dovodi tvorce Barcina uspjeha – Begiristaina i Soriana!?

barcelona
NPH/Pixsell
24.01.2012.
u 14:50

Soriano je od Barcelone stvorio tvornicu novca, a Begiristain je imao prste u dovođenju Eto'oa, Ronaldinha, Davida Ville...

Manchester City ne odustaje od namjere da u dogledno vrijeme postane najbolji svjetski nogometni kolektiv. A kako lakše i jednostavnije ostvariti taj naum od dovođenja dvojca koji je uvelike sudjelovao u stvaranju današnje Barcelone – trenutačno najbolje momčadi svijeta.

Tako su šeici, vlasnici Cityja, dali zeleno svjetlo da se u klub na mjesto izvršnog direktora dovede Ferran Soriano, koji je od 2003. do 2008. bio član izvršnog odbora kluba i jedan od najzaslužnijih za pretvaranje Barcelone u tvornicu novca. Također, na mjesto direktora nogometa građani žele dovesti Txikija Begiristaina, tehničkog tajnika Barcelone od 2003. do 2010., koji je imao prste u dovođenju Ronaldinha, Eto'oa, Danija Alvesa, Davida Ville..., a u Cityju bi bio zadužen upravo za dovođenje igrača.

Očekuje se da će se "transferi" Begiristaina i Soriana zgotoviti u sljedeća 2-3 tjedna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije