KLADIONIČARSKI KUTAK

City je dobio posljednje tri utakmice protiv Uniteda

Arsenal - Manchester City
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Autori: Vecernji.hr, Goal
02.11.2014.
u 00:30

Bod ne odgovara nijednoj momčad pa možemo očekivati otvoreni nogomet, kakav smo i gledali u međusobnih susretima ove dvije momčadi u posljednje vrijeme.

Derbi desetog kola Premier lige igra se na Etihadu gdje će Manchester City dočekati gradskog rivala United. Dodatni pritisak na momčadima bit će činjenica da nemaju pravo na kiks. Građani bi eventualnim porazom bili na minus devet za momčadi Josea Mourinha, a United na čak minus 13!

Bod ne odgovara nijednoj momčad pa možemo očekivati otvoreni nogomet, kakav smo i gledali u međusobnih susretima ove dvije momčadi u posljednje vrijeme. Naime, od posljednjih osam utakmica samo je jednom palo manje od tri gola.

Od tih posljednjih osam gradskih derbija čak šest otišlo je na stranu gosta. U tri zadnje međusobne utakmice građani su se poigravali s vragovima o čemu svjedoči i gol razlika od 9:2 u tim susretima. Prošle sezone na Etihadu je bilo 4:1 uz dva gola Agüera koji će i ovog puta biti najveća prijetnja obrani koja je ove sezone samo dvaput uspjela sačuvati netaknutu mrežu.

United će pak biti oslabljen neigranjem Falcao, ali zato bi Rooney trebao biti spreman.

>> Hajduk u Stanovima kao "kod kuće"

>> Gledatelje očekuje zabava na San Siru

>> U dvobojima Villarreala i Valencije domaćin ne gubi

>> Sve kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije