U sjajnoj je formi

City nezaustavljivo grabi prema novom naslovu, pao i Watford

Foto: Reuters/Pixsell
04.12.2018.
u 23:45

Trećeplasirani Chelsea u srijedu gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal.

Nogometaši Manchester Cityja slavili su s 2:1 (1:0) na gostovanju kod Watforda i tako stigli do trinaeste pobjede u petnaest ovosezonskih nastupa u engleskom prvenstvu.

Branitelji naslova su poveli u 40. minuti, kad je mrežu Watforda zatresao Leroy Sane. U 51. minuti na 2:0 je povisio Riyad Mahrez. U nekoliko navrata Brazilac Gabriel Jesus imao je mogućnost donijeti momčadi Pepa Guardiole tri gola prednosti, ali nije bilo dovoljno preciznosti.

U 85. minuti je Abdoulaye Doucoure uspio ugurati loptu u mrežu aktualnog prvaka te preostalih desetak minuta učinio zanimljivima. Stršljenovi su oblijetali gol Manchestera, ali do izjednačenja nisu uspjeli doći.

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Liverpoola, koji u srijedu gostuje kod Burnleyja.

Trećeplasirani Chelsea gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije