PREMIERSHIP

City uzeo tri boda u Londonu, United pobijedio West Ham

Manchester City
Reuters (Ilustracija)
21.12.2013.
u 18:14

City je sa 4:2 pobijedio na Craven Cottageu Fulham, a Manchester United je bio sa 3:1 bio bolji od West Hama.

Nakon što u ranijem terminu Liverpool pobjedom protiv Cardiffa 3:1 preuzeo vrh Premiership, u terminu od 16 sati odigrano je još šest utakmica, a do pobjeda su stigla oba Manchestera.

City je sa 4:2 pobijedio na Craven Cottageu Fulham, a put do pobjede otvorio je prekrasnim golom Yaya Toure iz slobodnog udarca u 21. minuti. u 43. minuti vodstvo Cityja udvostručio je Kompanyja.

U 51. minuti Fulham je smanjio golom Keirana Richardsona, a izjednačenje im je nevjerojatnim autogolom donio Kompany u 70. minuti. Ipak, do kraja utakmice 'građani' su golovima Navasa i Milnera uzeli tri boda.

Manchester United je na Old Traffordu pobijedio West Ham 3:1 golovima Welbecka, Januzaja i Younga. Počasni gol za goste zabio je Cole.

U ostalim utakmicama Newcastle je pobijedio kod Crystal Palacea 3:0, Stoke je bio bolji od Aston Ville, dok su bodove podijelili Sunderland i Norwich (0:0) te WBA i Hull (1:1).

Premiership:

Liverpool - Cardiff 3:1
Crystal Palace - Newcastle 0:3
Fulham - Manchester City 2:4
Manchester United - West Ham 3:1
Stoke - Aston Villa 2:1
Sunderland - Norwich 0:0
WBA - Hull 1:1

Poredak: 1. Liverpool 36, 2. Man. City 35, 3. Arsenal 35 (-1), 4. Chelsea 33 (-1), 5. Everton 31 (-1), 6. Newcastle 30, 7. Man. United 28...

>> Liverpool pobjedom preuzeo vrh Premiershipa, Suarez opet junak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije