Portugal

Coentrao bi zbog davanja mita mogao u zatvor

'Real Madrid's Fabio Coentrao (R) fights for the ball with Osasuna's Alvaro Cejudo during their Spanish first division soccer match at Reyno de Navarra stadium in Pamplona January 12, 2013. REUTERS/
Reuters/Pixsell
11.07.2013.
u 18:24

Coentraovo ime pojavilo se u aferi u Bragi u kojoj je uhićeno nekoliko ispitivača

Fabio Coentrao, portugalski reprezentativac i lijevi bočni igrač madridskog Reala, mogao bi uskoro završiti u zatvoru. Naravno, ako mu se dokaže krivnja da je ispitnoj komisiji dao dvije tisuće eura kako bi prošao vozački ispit.

Coentraovo ime pojavilo se u aferi u Bragi u kojoj je uhićeno nekoliko ispitivača. Nakon što je položio vozački ispit, Coentrao je više puta zatečen kako ulicama Madrida juri prekomjernom brzinom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije