Androić ispao

Ćorić u prvom kolu izbacio finalista iz 2012.!

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
21.07.2015.
u 21:59

- Bilo je teško, baš sam se mučio, Ali zadovoljan sam igrom, bio sam dosta agresivan. U drugom setu sam malo popustio, ne mogu jednostavno, uvijek se nekako prestrašim na kraju

Borna Ćorić, sedmi nositelj Konzum Croatia Opena u Umagu, plasirao se u drugo kolo. Večeras je pobijedio Marcela Granollersa sa 6:3, 6:3.

Bio je to susret u kojem je Borna, 36. igrač svijeta, bio dominantan i ukupno je protivniku četiri puta oduzeo servis, dok je svoj izgubio samo jednom (u drugom setu). 

- Bilo je teško, baš sam se mučio, ali zadovoljan sam igrom, bio sam dosta agresivan. U drugom setu sam malo popustio, ne mogu jednostavno, uvijek se nekako prestrašim na kraju, ali držao sam meč u rukama. Servis? Bilo je bolje, ali i gore, rekao je Borna za HTV nakon susreta te se osvrnuo na konstataciju da više voli igrati u večernjim terminima.

- Pa da, više mi odgovara kad je sporija zemlja i kad je vlažno, onda imam dosta vremena.

Susret protiv Granollersa, koji je 2012. ovdje u finalu poražen od Čilića trajao je sat i 37 minuta, a u drugom kolu u četvrtak ga čeka Aljaž Bedene, Slovenac s britanskom putovnicom koji je izbacio Delića.

- Gledao sam ga u tom susretu i bit će teško. Odlično servira, odigrao je dobar Wimbledon, a ja ću dati sve od sebe, zaključio je Ćorić.

A nešto ranije ispao je Toni Androić. U prvom kolu uvjerljivo ga je pobijedio Portugalac Joao Sousa sa 6:2, 6:1. Susret je trajao 63 minute, a Toni je tijekom meča čak šest puta izgubio svoj servis.

>>Frankopan: Termin je najbolji i nećemo ga mijenjati, ali razmišljamo o tome da promijenimo podlogu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije