ŽELE HRVATA

Corriere: Slavni talijanski klub kupuje Livakovića. Vatreni odlazi u neočekivanom transferu

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
28.06.2023.
u 15:16

Prvi golman zagrebačkog Dinama dobio je novog zainteresiranog poslodavca koji dolazi s Čizme

Dominik Livaković opet je došao u fokus javnosti nakon što su ga strani mediji povezivali s odlaskom u Tursku i Španjolsku. Talijanski Corriere dello Sport piše kako je za jedinicu vatrenih zainteresirana Fiorentina, slavni klub koji je za vrijeme Batistute žario i palio Europom, a prošle sezone igrali su finale Konferencijske lige. 

- Novi golman Fiorentine bit će stranac - objavio je danas Corriere dello Sport i naveo Livakovića kao ozbiljnog kandidata za dolazak na Čizmu. Viole su u potrazi za novim čuvarom mreže nakon neuvjerljive sezone njihove dosadašnje jedinice, a Livaković im se čini kao odličan izbor obzirom da ima odštetu od 10 milijuna eura i navodno je posao blizu realizacije. 

Livakovića su od početka sezone zvali iz Turske, spominjali su se Fenerbahče i Galatasaray kao moguće opcije, zatim se u priču uključio španjolski Villarreal, a posljednji se spominjao Manchester United. Međutim, crveni vragovi su blizu dogovora s De Geeom, a Villareal se povukao. 

VEZANI ČLANCI:

U Firenci nisu zadovoljni svojim prvim golmanom jer Pietro Terracciano jednostavno nije ta klasa te su krenuli u potragu za novim čuvarom mreže. U konkurenciji su, osim našeg Dominika Livakovića još i Timo Horn iz Kölna te West Hamov Francuz Alphonse Areola.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:26 28.06.2023.

Što ne uzmu našeg Borjana ? Samo na upaljačima u petercu nakon utakmice da pokupe dobro bi zaradili

AB
Absteiger
08:11 29.06.2023.

.. a pretjerivanja sa Fiorentinom, slavni klub.. Ma dajte, klub je sasvim ok, više nego ok, ali daleko od Inter, Juventusa, Milana.. Tu su još Lazio, Roma, Napoli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije