'NISMO PRIJATELJI, ALI SE POŠTUJEMO'

Ronaldo priznao: Messi će osvojiti Zlatnu loptu

Ronaldo Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
13.11.2015.
u 10:44

- Messi je osvajao naslove, Ligu prvaka i Primeru. Ja sam imao vjerojatno najbolju sezonu u karijeri, bio sam najbolji strijelac u Europi - rekao je Ronaldo.

Poznato je da Cristiano Ronaldo smatra da je najbolji igrač na svijetu, no poručio je da će Zlatnu loptu osvojiti Lionel Messi.

- Messi je osvajao naslove, Ligu prvaka i Primeru. Ja sam imao vjerojatno najbolju sezonu u karijeri, bio sam najbolji strijelac u Europi - rekao je Ronaldo koji smatra da u budućnosti još može do Zlatne lopte.

- Mlad sam, želim igrati još šest, sedam godina. Mislim da je mogu opet osvojiti.

Rekao je par riječi o odnosu s Messijem.

- Dijelimo pozornicu u Fifi posljednjih osam godina. Nitko u prošlosti to nije napravio, samo nas dvojica. Imamo dobar odnos. Nismo prijatelji, ali se poštujemo.

Progovorio je i o svom privatnom životu.

- 50 posto žena mi prilaze jer žele biti u centru pažnje. To je normalno, sve slavne osobe imaju taj problem. No, samopouzdan sam. Visok sam, imam sve zube i lijepo tijelo.

>> Najtraženija 'pornozvijezda' na svijetu je Cristiano Ronaldo

Komentara 3

HR
hrvatin
21:31 15.11.2015.

Naravno da ce Messi osvojiti zlatnu loptu.On zasluzuje sve zlatne lopte od kad igra i sve dok bude igrao.Ovaj kicos i napuhanko spada u drugu kategoriju jer Messi je samo jedan.

OR
@orlando
10:57 13.11.2015.

Cristina, baš si ružna.

MA
mamunamegalo
18:10 03.12.2015.

ima sve zube :-))))..daj pogledaj mu slike kad je tek došao u manchester. .imao je zube kao predsjednik Dip a Branko truli zubi Hrvatin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije