Cro Cop otkrio:

'Skoro sam morao otkazati meč protiv Millera!'

Mirko Filipović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
22.06.2014.
u 16:42

Detalji u ovom trenutku nisu poznati, a da je Mirko zaista bio primoran otkazati meč, nema sumnje kako bi Miller itekako likovao, dok su mu ovako usta "začepljena" te je čak i sam priznao poraz

Glory 17 koji se održao u noći sa subote na nedjelju u jednom od najpoznatijih gradova na svijetu, Los Angelesu, dono nam je revanš između Mirka Filipovića i Jarrella Millera, a Cro Cop je uspio ubilježiti još jednu pobjedu.

Mirko je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom u meču koji definitivno nije razočarao, bio je daleko aktivniji kad su u pitanju nožne tehnike, ali sve to umalo da nismo ni imali priliku gledati.

Nakon što je odradio meč, Mirko je otkrio da je prijetilo otkazivanje borbe zbog njegove zdravstvene situacije.

"Bila je to teška noć. Došao sam blizu otkazivanja borbe zbog gadne infekcije, ali mogu reći da je meč bio dobar", prenijeli su Cro Copovu izjavu na Glory portalu.

Detalji u ovom trenutku nisu poznati, a da je Mirko zaista bio primoran otkazati meč, nema sumnje kako bi Miller itekako likovao, dok su mu ovako usta "začepljena" te je čak i sam priznao poraz.

>>Cro Cop još jednom svladao Millera!

Komentara 5

Avatar ciklama
ciklama
19:09 22.06.2014.

Mirko je zakon.

PA
pagora23
07:37 23.06.2014.

Mirko bi se trebao vratiti u Sabor da malo prodrma ovaj kokošinjac.

DU
Deleted user
19:16 22.06.2014.

mirko braticu kad sam ga vidio u ringu kao king kong je izgledao cak je i boju kao on imao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije