Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJA, 04:00 UJUTRO

Cro Copov high-kick protiv snažnog udarača

Mirko Filipović, Franjo Arapović
Dražen Brajdić
19.09.2009.
u 12:32

Mirko Filipović 10. je rujna proslavio 35. rođendan. Bez velikih riječi i želja. U Dallasu u četiri ujutro po srednjoeuropskom vremenu (prijenos na Novoj TV) počinje njegova nova misija – lov na teškaški naslov u UFC-u.

Lipanjska pobjeda protiv Britanca Mustaphe al Turka bila je samo zagrijavanje za teške borbe koje Cro Copa očekuju u idućih osam do devet mjeseci. Mirko je s čelnicima potpisao ugovor na tri borbe vjerujući da će potonja biti ona u kojoj će se boriti za naslov.

Prvi suparnik našem borcu je Brazilac Junior dos Santos, 25-godišnja dolazeća zvijezda UFC-a, koji u svom kutu ima pomoć legendarnog Minotaura i Andersona Silve.

Dos Santos je u prve dvije borbe nokautom sredio Brazilca Fabricija Werduma, Mirkova bivšeg suvježbača, i Nizozemca Stefana Struvea. Iako je Minotaurov štićenik, Junior dos Santos je prije svega udarač i sigurno će protiv Filipovića željeti borbu u stojećem položaju.

Pobjedom protiv Dos Santosa, Mirko bi 4. siječnja u Las Vegasu trebao ponovo ući u ring, tj. kavez, s Minotaurom, koji ga je 2004. pobijedio polugom, a pobjednik te borbe bi se gotovo sigurno u idućem nastupu borio za naslov.

U Dallasu će na UFC-ovoj priredbi Hrvatska prvi put imati dva borca, jer će uz Filipovića u predborbi nastupiti i Igor Pokrajac (30). U debiju u UFC-u Pokrajac će snage odmjeriti s iskusnim Bjelorusom Vladimirom Matušenkom (22 pobjede i četiri poraza).

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Andreeejjj
15:35 19.09.2009.

Ejjjjjjj, moj MIrko! Bolje ti je, da uzivas, lijepo zivis...sa obitelji. Zasto u tim godinama, jos trazis nove batine i povrijede!? Zar ti nije bilo dosta toga? Polomit ce te, vec od anonimusa gubis, a Fedor bi te ubuio!

7E
7eleven
02:47 20.09.2009.

Kooo ti Andreeejjj

7E
7eleven
02:43 20.09.2009.

Jebiga Andrej ..nemoze svko igrati klikere ko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije