Senzacija u FA kupu

Crveni vragovi lako s Fulhamom, Norwicha izbacio petoligaš!

'Manchester United's Wayne Rooney (right) celebrates after scores his side's equalising goal from the penalty spot Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
26.01.2013.
u 21:38

U redovima gostiju iz Londona koji su na Old Traffordu izgubili 1:4 nije zaigrao Mladen Petrić, utakmicu je naš napadač odgledao s klupe.

Manchester United lakše je od očekivanog prošao u peto kolo engleskoga FA kupa. U utakmici igranoj na Old Traffordu crveni vragovi uvjerljivo su svladali londonski Fulham rezultatom 4:1. U vodstvo ih je već u drugoj minuti s bijele točke doveo Giggs, u 50. je na 2:0 povećao Rooney, a posao je s dva pogotka (u 52. i 6.) dovršio Chicharito. Čast gostiju spasio je Hughes pogotkom u 77. minuti.

Potop Fulhama na terenu Uniteda s klupe za pričuve odgledao je hrvatski napadač Mladen Petrić.

Dodajmo još da su ogromno iznenađenje priredili nogometaši Lutona. Petoligaš je u gostima svladao premijerligaša Norwich 1:0 i tako postao prvi amaterski klub nakon 27 godina koji je u gostima izbacio stanovnika elitnoga ranga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije