Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PRAVA ŽALBE

Kukoč mora brzo pronaći klub, CSKA Sofija izbačen u treću ligu!

CSKA Sofija
Press Association/Pixsell
30.06.2015.
u 20:53

Tužan je to scenarij jer ipak je riječ o najuspješnijem bugarskom klubu u povijesti, koji je osvajao naslov prvaka 31 put.

Bugarski nogometni velikan CSKA Sofija igrat će od sljedeće sezone u trećoj ligi, gdje je izbačen zbog financijskih problema u kojima se našao. Na tu odluku prava žalbe nemaju.

Tužan je to scenarij jer ipak je riječ o najuspješnijem bugarskom klubu u povijesti, koji je osvajao naslov prvaka 31 put, ali posljednji put sad već davne 2009. godine. Tad su zapravo već bili u problemima, a posljednji trzaj bilo je osvajanje domaćeg kupa 2011. godine.

U njemu je igrao i kontroverzni Tonći Kukoč, ali još prije ove odluke uvelike je počeo tražiti novi klub u kojem će nastaviti karijeru.

- Žao mi je, ali ne želim igrati treću ligu! 24 su mi godine i moram misliti na svoju budućnost i obitelj - rekao je Kukoč nakon što je saznao odluku.

>> Tonći Kukoč odigrao lošu utakmicu, navijači ga izvrijeđali i željeli skinuti do gola

Komentara 11

DA
Djeca_Arbata
21:59 30.06.2015.

Nakon ostavki Davora Šukera i Zdravka Mamića jedino Tonči Kukoč može spasiti HNS od propadanja...uz pomoć nekih samozatajnih ljudi iz udruge " Naš Hajduk "...i možda Olivera Frljića ako će dotični biti voljan da se i u sportu aktivira na dobrobit cjelokupne zajednice...

DU
Deleted user
23:05 30.06.2015.

Prava prilika je sad da Glupkoč zasjedne na mjesto Šukera. Sad ili nikad.Glupkoč povedi nas.

DH
dalibor.hren
21:49 30.06.2015.

Mislim da je to - to. I nišanska daljina, i krajnji domet spomenutog je treća liga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije