REAKCIJE NAKON POBJEDE

Čudesni kapetan Modrić: Ovo je putokaz kako se treba odnositi prema dresu, Livaja: Idemo osvojiti Ligu nacija!

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
Igor Soban/PIXSELL
25.09.2022.
u 23:11

Vatreni su poslije fenomenalnog drugog poluvremena osigurali plasman u završnicu Lige nacija.

Hrvatska je u zadnjem kolu skupina Lige nacija slavila protiv Austrije 3:1 i tako se plasirala na final four, što je veliki uspjeh naše reprezentacije.

- Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, ušli smo dobro i poveli 1:0, primili smo brzi gol, bili su Austrijenaci bolji u tom trenutku, srećom nisu zabili. Drugo poluvrijeme smo znali da moram podignuti igru i ići okomitije, zaslužili smo pobjedu i tamo smo gdje zaslužujemo biti, na final fouru. Mislim da je to jako lijep uspjeh. - rekao je kapetan i vođa reprezentacije, Luka Modrić.

- Izlazak Brozovića nas je jako poremetio, on je igrač koji znači jako puno za ovu ekipu. Lovro je dobro odigrao u drugom poluvremnu, trebalo mu je da se zagrije, bez obzira na ozljedu Broza, konsolidirali smo se i dobro odigrali. Napravili smo ono sšo smo htjeli, imamo SP pred nama, mislim da je ovo putokaz kako trebamo igrati i kako se odnositi prema dresu, ako ovako nastavimo, bit cemo opasni za sve na Mundijalu. ne bih ulazio u te priče da je ova ekipa jača od one u Rusiji, imamo dobru ekipu i dobre alternative, u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahtjeve reprezentacije. Ne trebamo se zanositi s najavama, tamo smo gdje trebamo biti na, SP-u, bitno da budemo ovakvi kakvi smo bili i dase borimo jedan za drugoga. - zaključio je Modrić.

- Prvo poluvrijeme je bilo jako teško, drugo poluvrijeme smo stavili pod našu kontrolu. Vrhunska je stvar pobjediti u ovoj sjajnoj atmosferi. Brozović je jedan od naših ključnih igrača, kada je izašao nije bilo lako. Mislim da nam je širina prošlih godina nedostajala, sada smo to riješili, imamo pravu ekipu jer nije lagano ovdje pobjediti 3:1. - priča Mateo Kovačić

- Atmosfera je bila fenomenalna, ali to sam znao jer znam koliko ovdje živi Hrvata i koliko vole Hrvatsku. - rekao je Kova.

-Zasluženo smo pobjedili, sretan samo što sam dao pogodak, ova momčad ima snagu i momčadski duh, mislim da možemo osvojiti Ligu nacija. Nadam se da ću nastaviti zabijati i u klubu, moje je da nastavim da radim i izborim svoje mjesto u Kataru. Bili smo usredotočeni na sebe, nismo se obazirali na utakmicu u Danskoj i dobro smo to odradili. - rekao je jedan od junaka i strijelac, Marko Livaja

Standings provided by SofaScore
 

Komentara 8

RO
ronyday
08:37 26.09.2022.

Nema te legende u nogometu veće od Luke u svakom pogledu kao nogometaša i kao čovjeka. Luka bi trebao biti slijedeći hrvatski predsjednik.

Avatar southman
southman
07:15 26.09.2022.

Ovu ekipu krasi nešto što sve dosadašnje nije, dečki igraju sve bolje što utakmica odmiče, a to govori o karakteru i snazi klupe.

DO
DomagojMarić
06:16 26.09.2022.

Bravo naši! Luka Modrić bolji je od Luke Dončića, ali zašto ima drugi toliko veća primanja?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije