Bernd Schuster

Da je Barcelona normalan klub, potjerala bi Guardiolu!

zlatna lopta (1)
Pixsell
12.04.2012.
u 20:30

- Pobjeda Reala ništa ne mijenja, do kraja prvenstva Real ima puno teži raspored - rekao je Adriano

Dvoboj Reala i Atletica uživo je pratio i bivši trener Madriđana Bernd Schuster. Nakon utakmice izjavio je da je Guardiola već trebao biti bivši na klupi Barcelone!

– Prije mjesec dana, dok je Real imao 10 bodova prednosti u prvenstvu, Guardiola je izjavio da ne vjeruje u naslov. Da je Barcelona normalan klub, smijenili bi ga istog trenutka – rekao je Nijemac.

Sad kada je zaostatak smanjen na četiri boda, i te kako je narastao apetit igračima i stručnom stožeru Barcelone.

– Pobjeda Reala kod Atletica ništa ne mijenja, do kraja prvenstva Real ima puno teži raspored od nas, čeka ga nekoliko dvoboja u kojima bi mogao kiksati. Nećemo se predati dok postoje i najmanje šanse – rekao je lijevi bočni igrač Barcelone, Brazilac Adriano.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije