CHELSEA - LIVERPOOL 1:0

Dalglish pokvario El Ninhov dan

\'Chelsea\'s Spanish striker Fernando Torres (R) vies with Liverpool\'s Slovak defender Martin Skrtel (L) during their English Premier League football match against Liverpool at Stamford Bridge in Lon
PIXSELL
06.02.2011.
u 22:18

Je li Liverpool poseban klub? Na to pitanje odgovor su dali Steven Gerrard i hrabri Redsi u Carigradu 2005. kada je osvojen posljednji veliki, pravi trofej, onaj Lige prvaka.

A da je velik, žilav i ponosan pokazao je jučer na Stamford Bridgeu. Pobjeda od 1:0 protiv Chelsea pogotkom Portugalca Meirelesa u 69. minuti ostvarena je u dvoboju u kojem su crveni bili podređeni, u kojem su se borili, spašavali gol u posljednjih 20 minuta pravim bunkerom. Bila je to i utakmica protiv Fernanda Torresa, koji je prošli tjedan napustio Anfield. Navijači Liverpoola su mu pjevali da je zaboravljen, a on je u 66 minuta bio neraspoložen.

– Torres je za mene odradio dobar posao i opravdao povjerenje. Mi imamo drugih problema – izjavio je Carlo Ancelotti, s kojim ruski gazda Roman Abramovič gubi strpljenje. Sedmi poraz najskuplje engleske momčadi ove sezone teško će Ancelotti opravdati.

King Kenny! Tako Liverpoolovi navijači tepaju bivšem legendarnom igraču, danas treneru. I jučer su mu dugo skandirali. Četvrta uzastopna pobjeda u prvenstvu, šesto mjesto i prilika da se još ulovi nastup u Ligi prvaka oraspoložili su sve na Anfieldu. A Dalglish je pokazao pobjednički mentalitet iz igračkih dana. – Svi su ovu utakmicu nazvali "El Ninho Day", a ja sam svoje igrače pripremio da ne razmišljaju o Torresu, osveti, već samo o igri.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:43 07.02.2011.

-dobitan niz od 5 kladioničarskih dana za redom Najsigurnije prognoze i odličan profit, posjetite: http://vaha-tips.blog.hr/

BU
bumtresurnebes
13:19 07.02.2011.

Otiš\'o torres u \"bolji\" klub.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije