Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa vatrenih

Dalić dobio novo priznanje, postao je počasni građanin još jednog grada

Rotterdam: Izbornik Zlatko Dalić naklonio se fantastičnim navijačima
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
22.06.2023.
u 16:37

Dalić je svojim djelovanjem i postupcima znatno pridonio razvijanju međusobnih odnosa naroda i država, odnosno odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, povezujući sve Hrvate po cijelom svijetu, stoji u obrazloženju

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić ponovno je dobio priznanje, još jedno u nizu koje mu se posljednjih godina reda. Naime, na redovitoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, vijećnici su jednoglasno usvojili prijedlog Odluke Općinskog povjerenstva za izbor, imenovanja, priznanja i nagrade da se izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatku Daliću, dodijeli općinsko priznanje počasnog građanina Tomislavgrada.

- Dalić je svojim djelovanjem i postupcima znatno pridonio razvijanju međusobnih odnosa naroda i država, odnosno odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, povezujući sve Hrvate po cijelom svijetu - stoji u obrazloženju.

Javno priznanje Proglašenja počasnim građaninom dodijelit će mu se osobno na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, koja će se povodom Dana općine Tomislavgrad održati 6. srpnja 2023. godine.

Dodajmo da je vođa vatrenih također počasni građanin svog rodnog Livna, kao i Varaždina, u koji se preselio 1992. godine.

>> Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije