Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio milijune

Modrićev ostanak u Realu znači ostanak u reprezentaciji? Marca otkriva dan kada će potpisati ugovor

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
22.06.2023.
u 12:56

Španjolci smatraju da će potpisivanjem novog ugovora ponude Saudijaca biti tek odgođene na iduću godinu, a Real Madrid će vjerojatno Luki Modriću dati slobodne ruke da odluči o svojoj budućnosti kao što su to učinili i ove godine.

Usprkos ponudama Saudijaca koje već tjednima stižu Luki Modriću, milijuni ga nisu uspjeli nagovoriti da ode iz Real Madrida.  Marca piše kako će ponude poput one od 200 milijuna eura po sezoni vjerojatno stizati i sljedeće godine, no tvrde kako je odlučio ostati u Realu te da će produljenje ugovora za dodatnih 12 mjeseci uslijediti u ponedjeljak.

"Modrić vjeruje da i sljedeće sezone može biti važan igrač za Ancelottija i Real. Europsko prvenstvo sljedeće godine je još jedan razlog zašto ostaje u Realu, želi u što boljoj formi dočekati to natjecanje i lov s Hrvatskom na zlato", piše španjolski medij.

GALERIJA Navijači dočekali vatrene u zagrebačkoj zračnoj luci

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
1/7

"Real i Modrić su još od ranije imali dogovor da ostane, ali Real mu ne bi ni stvarao problem da je prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije. Čelnici Reala pustili su ga da sam odluči što je najbolje za njegovu karijeru. U ponedjeljak će objaviti produljenje ugovora na još jednu sezonu", objašnjavaju situaciju u kraljevskom klubu.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski kapetan u Madridu je već 11 godina, od 2012. S momčadi Reala osvojio je čak 22 trofeja, u koje ulaze sva najprestižnija klupska natjecanja u kojima je igrao. U tu brojku ulaze tri naslova prvaka Španjolske, dva Kupa kralja, čak pet naslova Lige prvaka uz mnoge druge klupske i individualne nagrade.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Komentara 4

LU
luckyluke1
14:44 22.06.2023.

Bravo Luka, želimo te vidjeti na Pantovčaku nakon ove sramotne spodobe

DU
Deleted user
10:34 23.06.2023.

Luka tebi je proslo vrijeme

BR
Brkoni.
15:41 22.06.2023.

Lukica se zarekao da nece otici sve dok ne plati porez u dragoj mu otadzbini! Luku za precednika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije