Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE MEĐU VATRENIMA

Dalić komentirao popis: Nakon dvije loše utakmice priključili smo nekoliko novih igrača

Bursa: Zlatko Dalić nakon utakmice s Turskom dao izjavu za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
30.10.2023.
u 12:21

– Moramo se isključivo fokusirati na sebe i naše utakmice, odraditi svoj posao maksimalno i uzeti šest bodova kao što smo učinili u rujnu. Razočarali smo u listopadu i sada moramo ponizno, odlučno i zajedno popraviti taj dojam.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prokomentirao je popis igrača na koje računa protiv Latvije i Armenije u završnici kvalifikacija za Euro. 

– Razumljivo je da nakon dvije loše utakmice malo promijenimo popis i priključimo nekoliko novih igrača koji su to zaslužili svojom formom. Poslali smo i devet pretpoziva, pa ćemo u iduća dva tjedna vidjeti koga još možemo ili trebamo aktivirati, ovisno o zdravstvenom stanju i formi. Nadamo se boljoj medicinskoj slici nego što je bio slučaj u listopadu kako bismo u što boljem sastavu dočekali ove važne utakmice u kojima ćemo, duboko vjerujem, kvalitetno reagirati i pokazati da je listopad bio iznimka – rekao je Dalić i dodao:

– Ova ekipa u posljednjih godinu dana osvojila je dvije velike medalje te dvije lošije utakmice nisu poljuljale moju veliku vjeru u našu kvalitetu, mogućnosti i zajedništvo.

Hrvatsku u završnici natjecanja u skupini D čekaju utakmice protiv Latvije u Rigi (18. studenoga) i Armenije u Zagrebu (21. studenoga), a za tu akciju izbornik Dalić pozvao je 23 igrača te uputio devet pretpoziva.

– Doveli smo se u situaciju da u skupini više ne ovisimo sami o sebi, no plasman na Euro i dalje imamo u svojim rukama. Naravno, nadamo se izbjeći dodatne kvalifikacije, no nećemo razmišljati o Walesu jer na njihove rezultate ne možemo utjecati – rekao je Dalić i dodao:

– Moramo se isključivo fokusirati na sebe i naše utakmice, odraditi svoj posao maksimalno i uzeti šest bodova kao što smo učinili u rujnu. Razočarali smo u listopadu i sada moramo ponizno, odlučno i zajedno popraviti taj dojam.

 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:29 30.10.2023.

Ajmo Hrvatska 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije