IZBORNIK OBJASNIO RAZLOGE

HNS se sastao zbog Zlatka Dalića, poznata je odluka o izborniku

Zagreb: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
23.10.2023.
u 13:32

Kao glavni razlog lošijih izvedbi, Dalić je naveo probleme s ozljedama jer nije bilo Perišića, Kramarića, Petkovića, Oršića i Ivanušeca dok se Livaja oprostio.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj sjednici u Vodicama jednoglasno je dao podršku izborniku Zlatku Daliću u nastojanju da izbori Europsko prvenstvo. Vatreni su se doveli u neugodnu situaciju porazima Turske i Walesa, no Dalić je obećao da će momčad odvesti na Euro.

Kao glavni razlog lošijih izvedbi, Dalić je naveo probleme s ozljedama jer nije bilo Perišića, Kramarića, Petkovića, Oršića i Ivanušeca dok se Livaja oprostio.

>> Galerija Wales - Hrvatska

Zagreb: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije
1/13

Izbornik je najavio da će u utakmicama protiv Latvije i Armenije biti nekoliko promjena, a pozvat će i neke nove igrače.

VEZANI ČLANCI:

- Probao je na tim utakmicama spojiti mladost i iskustvo, nažalost izgubili smo te utakmice, a razlozi poraza su jednoglasno podržani i dajemo mu punu podršku u preostale dvije utakmice - rekli su članovi Izvršnog odbora HNS-a za 24sata.

Još samo dva kola ostala su do kraja kvalifikacijskog ciklusa za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Vatreni još moraju igrati protiv Latvije u Rigi te kontra Armenije u Maksimiru i nadati se kako će Wales kiksati kako bi se mogli izravno plasirati na smotru Starog kontinenta. U protivnom će u dodatne kvalifikacije.

Komentara 35

PO
Poletarac101
13:59 23.10.2023.

Idemoooo ⚽️💪🇭🇷

DU
Deleted user
14:44 23.10.2023.

Prolazi vrijeme. Treba pomladiti reprezentaciju i ne očekivati stalno vrhunske rezultate. Dosad smo imali par izuzetnih generacija ali ne ide ni to u nedogled. Vidite samo Mađare na primjer. Nemaju reprezentaciju od Puškaša i 1954 godine.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:14 23.10.2023.

Ne vjerujem u slučajnosti,otkad je Dudu masakriran po nozi.Previše je naših napadača istovremeno teško ozlijeđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije