ZANIMLJIVA SITUACIJA

Dalić zaustavio prevoditeljicu na pressici vatrenih: Ne morate im ovo prevoditi na engleski

Rijeka: Konferencija za novinare Zlatka Dalica i Dominika Livakovica.
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
07.09.2023.
u 17:40

Dominik Livaković i izbornik Zlatko Dalić razgovarali su s novinarima uoči sutrašnje utakmice protiv Latvijaca

Hrvatski nogometaši sutra od 20.45 sati na riječkoj Rujevici igraju ogled 5. kola kvalifikacija za europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Vatreni su veliki favoriti protiv Latvije koja je do sada izgubila sva tri susreta i sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje. 

Zlatko Dalić je na press konferenciji najavio kako će Hrvatska igrati u najjačem sastavu, dakle kalkulacija neće biti, a bio bi zadovoljan i minimalnom pobjedom od 1:0. 

- Oni igraju dugim loptama na visokog napadača koji onda prosljeđuje lopte dalje. Oni tako igraju i imaju dobre prekide, puno visokih igrača i tu su opasni. Na to smo bili fokusirani. Sigurno će biti 4-5-1 formacija, deset će ih iza lopte biti i mi moramo biti strpljivi i pametni. Nama je bitna pobjeda pa makar i 1:0 u zadnjoj minuti. Molim i publiku da nas shvati - rekao je Dalić o načinu igranja Latvijaca, a onda se dogodila jedna zanimljiva situacija. 

VEZANI ČLANCI:

Prevoditeljica je krenula na engleski prevesti njegov odgovor za latvijske novinare, ali ju je Dalić prekinuo i zamolio da ne prevodi njegova razmišljanja o taktici Latvije. 

Komentara 3

Avatar Wenzel Dashington
Wenzel Dashington
21:16 07.09.2023.

Tamo ima sasvim je dovoljno jugoslovena koji će im to sve prevesti. Trčat će jedno preko drugog...

Avatar NasaPosla
NasaPosla
21:28 07.09.2023.

Pobjeda 3:1

KP
Karlovacko pivo
19:28 07.09.2023.

Neka im prevede ako nismo u stanju pobijediti onda netrebamo ići na prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije