PUITUJU U ROTTERDAM

Dalićevi Livnjaci kamperima krenuli na utakmicu pa se u Njemačkoj spojili s hrvatskim navijačima

Navijači
Foto: Fenix Magazin
1/4
14.06.2023.
u 10:17

A dio hrvatskih navijača iz Njemačke, s onim pristiglim iz Hrvatske i BiH, krenuli su u utorak navečer iz Frankfurta. Putuju u tri moderno uređena kampera koji su napunjeni zalihama hrane i pića.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će u Rotterdamu imati glasnu podršku protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija. Očekuje se više od 13 tisuća naših navijača.

A dio hrvatskih navijača iz Njemačke, s onim pristiglim iz Hrvatske i BiH, krenuli su u utorak navečer iz Frankfurta. Putuju u tri moderno uređena kampera koji su napunjeni zalihama hrane i pića.

Među tim navijačima je skupina iz Livna, rodnog grada hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Neki od njih su prijatelji s njim i igrali su zajedno nogomet u Triglavu.

U skupini 12 navijača koji zajedno putuju super modernim i udobnim kamperima je i predsjednik livanjskog nogometnog kluba Troglav Dubravko Pervan te Tomi Puđa, vlasnik Mljekare Puđa, koji je i jedan od glavnih sponzora nogometnog kluba Kamešnica iz Podhuma. Oba kluba, i Troglav i Kamešnica, igraju u Drugoj nogometnoj ligi BiH, piše Fenix Magazin.

>> Modrić donio odluku o budućnosti u vatrenima

Komentara 4

VP
venko.pavic
13:38 14.06.2023.

A zasto bolan Sandzak gori kad Ljiljani igraju a Srbija ili Crna Gora im domovina, ha bolan?

DU
Deleted user
10:51 14.06.2023.

veleizdajnici, domovina im se zove bosna, a oni navijaju za hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije