RUSI BEZ BODOVA

Danci uvjerljivi protiv Rusije

Island - Danska
Reuters
25.01.2010.
u 22:17

Danska je u Beču pobijedila Rusiju 34:28 (18:13) u posljednjoj utakmici 1. kola u skupini 1 u drugom krugu natjecanja na Europskom prvenstvu rukometaša.

Najbolji strijelci u danskoj reprezentaciji bili su Lars Christiansen i Michael Knudsen sa šest golova, dok je u Rusiji jednaki broj pogodaka postigao Konstantin Igropulo. Valja izdvojiti i odličnog danskog vratara Niklasa Landina Jacobsena koji je imao 20 obrana.

Hrvatska predvodi kolonu na ljestvici sa pet bodova, a bod manje imaju Island, Danska i Norveška. Te četiri reprezentacije najvjerojatnije će odlučivati o putnicima u polufinale.

Natjecanje u skupini 1 nastavlja se već su srijedu, a Hrvatska će od 18 sati igrati protiv Austrije. Prije toga, od 16 sati, sastaju se Rusija i Island, dok će u 20.15 sati skandinavski derbi odigrati Danska i Norveška.

 

Europsko prvenstvo u rukometu, 1. kolo drugog kruga:

Skupina 1

Hrvatska – Island 26:26

Norveška – Austrija 30:27

Danska – Rusija 34:28

Redoslijed: 1. Hrvatska 5, 2. Island 4, 3. Danska 4, 4. Norveška 4, 5. Austrija 1, 6. Rusija 0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije