STIGAO DO FINALA

Darijo Srna i Lucescu tucali jaja za Uskrs

'srna9_nnn_spo_060513'
Foto: shakhtar.com
1/3
06.05.2013.
u 21:00

Iako je Dario Srna poražen u finalu tucanja jaja od trenera, Lucescu mu je darovao nagradu.

Vodstvo Šahtara naših Darija Srne i Eduarda organiziralo je druženje povodom pravoslavnog Uskrsa na kojem se već tradicionalno tucaju jaja.

Hrvatski kapetan došao je do kraja, a u finalu je svoje jaje suprotstavio onom u rukama Mircea Lucescua. Trener je bio uspješniji, ali je nagradu darovao svom kapetanu Dariju Srni.

U Šahtaru imaju razloga za slavlje i dobro raspoloženje. Rudari su osigurali naslov prvaka Ukrajine i četvrtu godinu zaredom su najbolja momčad u zemlji. Mogu osvojiti i "double" odu li do kraja u kupu.

- Puno smo uložili u ovaj uspjeh, potrošili se fizički i psihički. Zaslužili smo naslov. Sad se okrećemo Kupu i pripremama za Ligu prvaka sljedeće sezone -  rekao je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije nakon osvajanja naslova.

>> Srna godišnjom ulaznicom oduševio 11-godišnjeg dječaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije